Veksø Cafe og Pizzaria

Veksø Bygade 13 , Veksø Sjælland - 3670

Restaurant
Restaurant Status
LUKKET
Åbningstider
Bedømmelse
Gennemsnitlig Brugervurdering - 2.6 / 8

Anders Christoffersen 5 year ago

ok

Karsten Sick Ytterbø 6 year ago

Det er uden sammenligning, det mest kedelige måltid, vi nogensinde har fået leveret. Kedelig mad, og ikke de ekstra bestilte ingredienser. Flink chauffør

Martin Stenderup 6 year ago

Pizza af bedre kvalitet. Pizzeriaet plejer at overholde leveringstiden med god margin. (bor 6 km væk)

Ann-Charlotte Elizabeth Nørskov 6 year ago

Afventer maden. Men igen undre jeg mig over de 10% rabat, såfremt man køber for mere end 199kr. Bestilt for: 344kr. + levering 30kr. Rabat 21,70kr.

Ann-Charlotte Elizabeth Nørskov 6 year ago

Maden egentlig ok, men kødboller på pizza nr. 2 lidt tørre. Undre mig dog over hvordan de laver deres 10%rabat beregning. pris før rabat 247kr. + Levering 30kr. Rabat 11,40kr

Tina Sørensen 7 year ago

Deep pan pizzaen var tør - det sker jo når der er for meget bund i forhold til fyld.. for mig at se, så var der ikke mere fyld på den end på en almindelig pizza, så jeg har betalt 20 kr ekstra for bund og det var egentlig ikke det jeg havde tænkt mig.. jeg plejer at være rigtig glad for jeres mad, men deep pan fungerer ikke!

1 times forsinket levering ud over de 45 min der blev oplyst ved bestilling er ikke i orden.

88 min. leveringstid, selvom der stod forventet 45 minutters leveringstid. Jeg ringede og rykkede for maden efter 65 minutter. Fik beklagelse og fik at vide at de havde meget travlt (på en onsdag). Godt for dem, at der er gang i forretningen på en hverdag. Bestilte en Coca Cool Zero til en Hjm Burger menu, men fik en normal Coca Cola. Burger-bøffen lignede ikke noget hjemmelavet og der lå en halv tomat i burgeren og næsten ingen løg. Jeg ringede og klagede over forkert levering af sodavand og blev registreret, så de nu skylder mig en pizza. Det er dog trods alt en fin service. Jeg har købt fra stedet flere gange tidligere og været meget tilfreds, men her gik det da helt galt.

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }